Printaj Stranica

Održavanje kuća za odmor

image_16Vlasnik ste kuće ili stana, u kojem provodite svoje ljetne/zimske mjesece, međutim vrijeme odmora prolazi i Vi morate otići dok vaša nekretnina ostaje. Održavanje nekretnine zahtjeva znatna ulaganja i brigu, kako bi vas do godine dočekala u punom sjaju kao što ste je ostavili. Ali održavanje nekretnine predstavlja problem ukoliko niste u mogućnosti obići sami nekretninu nekoliko puta mjesečno, provjeriti stanje instalacija, ispravnost vanjske stolarije i uraditi sitne popravke koje ne odnose puno novca ili vremena, ali ih nema tko napraviti, ako vas nema. Na žalost, kada kuća više vremena stoji zapuštena, mnogo loših stvari se može dogoditi kao npr. oštećenje vodovodne cijevi koja, ako se ne sanira tokom dužeg perioda može uzrokovati još veću štetu, loše vrijeme može uzrokovati oštećenje prozora, mravi i drugi insekti mogu se nagomilati u vašoj kući, te još mnoštvo nesreća koje se događaju svakodnevno. Ne uzrokuju samo nesreće štetu na objektu, neke negativne posljedice sigurno će se dogoditi ukoliko se zatvoreni prostor redovno ne kontrolira, stoga je neophodno svaki mjesec puštati vodu iz slavina unutar kuće radi sprečavanja kamenca koji će sigurno smanjiti protočnost i kvalitetu vode u vašem domu, također voda u kupatilu treba biti puštana kako bi se izbjeglo stvaranje neugodnih mirisa ustajale vode, brisanje prašine i provjetravanje kuće je također od velike važnosti kako bi se smanjilo razmnožavanje grinja i ostalih štetočina koji mogu uzrokovati razne zdravstvene probleme.

Prema vašim potrebama kreiramo i nudimo jedinstvenu uslugu upravljanja i održavanja nekretnina.

Obavljamo  sve potrebne usluge održavanja različitih vrsta nekretnina koje omogućuju vama da uživate u vašoj investiciji. Naše usluge podijeljene su u osnovne pakete: PAKET APAKET B . No i pored njih, moguće je dogovoriti posebne vrste usluga ( OSTALE USLUGE ) koje nisu obuhvaćene standardnim paketima, a tiču se recimo iznajmljivanja i namještanja nekretnina, opremanja, uređenja i održavanja dvorišta i sl.

Kako bi se postigao i održao visoki standard, nadzornik, koji je sastavni dio CORRIGO ekipe, periodično obilazi svaku lokaciju i nadgleda rad i kvalitetu usluge djelatnika na terenu. Radnje za koje je to potrebno tekstualno popratimo dokumentima, zapisnikom o izvršenim radovima ili građevinskim dnevnikom što potpisuje i odobrava osoba određena od strane nalogodavca.

Koristimo isključivo provjerena sredstva za čišćenje poznata po svjetskom i europskom nivou kvalitete, koja posjeduju certifikat ISO 9001 kao i vodoprivrednu dozvolu RH o biorazgradivosti koja na naše tržište distribuira tvrtka EMAUS d.o.image_17o.

Naše poslovanje temeljimo na kvaliteti, profesionalizmu i dosljednosti.

Obavljajući poslove jamčimo potpunu poslovnu diskreciju od strane naših djelatnika. Kao pružatelj usluga obavezujemo se da će naši djelatnici svojim radom, izgledom i ponašanjem odgovarati potrebama usluge. Obratite nam se s povjerenjem koje ćemo rado opravdati svojim profesionalnim kvalitetnim izvršavanjem naše usluge.

Vaše zadovoljstvo naš je uspjeh.

 

Trajni link do ovog članka: https://corrigo-makarska.hr/odrzavanje-kuca-za-odmor/